Week 28 – CDA-ktueel

Wethouder John Coenen heeft afgelopen raadsvergadering het Bestemmingsplan Wijndomein Holset vakkundig en met veel enthousiasme door de Raad geloodst. In het verleden heeft mediation plaatsgevonden tussen inwoners en het Wijndomein. Volgens Coenen heeft Holset geen status-aparte en zijn onderlinge overeenkomsten (VOK) niet van belang bij de ruimtelijke beoordeling van ingediende plannen. De gemeente beoordeeld op basis van wetten en regels en niet op basis van gevoelens en meningen. Desalniettemin zijn de initiatiefnemer en de buurtvereniging er uiteindelijk op redelijke wijze uitgekomen, wat niet wegneemt dat individuele inwoners altijd gebruik kunnen maken van de rechtswegen die daartoe openstaan. Coenen én de gehele raad waren zeer enthousiast over de ontwikkelingen in Holset en hopen dat het Wijndomein een fantastische toekomst tegemoet kan zien!