Week 6 – Hé, jij daar

CDA VAALS Wervingscampagne He jij daar John Coenen

CDA VAALS gaat op zoek naar nieuwe inzichten, nieuwe mensen en naar nieuwe energie. We zijn expliciet niét op zoek naar mensen die alleen maar vanaf de zijlijn, of via de diverse Socialmediakanalen, héél stoer hun mening “durven” te geven en slechts denken in problemen in plaats van in oplossingen. We zoeken mensen die Teamspirit hebben en constructief mee willen denken over de koers van onze gemeente en omgeving. We zoeken mensen die willen verbinden en wij nemen afscheid en afstand van mensen die steeds maar weer bepaalde groepen in een hokje willen stoppen.

Dit gezegd hebbende: Heb jij interesse om je samen met CDA VAALS sterk te maken voor een vitale en met zijn tijd meegaande Gemeente Vaals en voel jij je nauw betrokken bij zaken als Klimaat, Duurzaamheid, Landbouw, Milieu, Natuur en Landschap? Kom dan achter je thuiswerkplek vandaan, stop met Zoomen, leg je werktelefoon aan de kant en neem contact op met onze afdeling, of direct met onze Lijsttrekker GRV’22 – John Coenen -, om af te stemmen hoe jij je wilt inzetten voor de gemeenschappen van Vaals, Vijlen en Lemiers!

Leeftijd (vanaf ongeveer 17 jaar), geslacht, nationaliteit, seksuele voorkeur, opleiding en werkervaring: Het zal ons – met alle respect – een rotzorg zijn! We zoeken enthousiaste mensen, met energie, nieuwe inzichten en de “drive” om het anders en/of beter te doen!