Week 45 – John Coenen Lijsttrekker 2022

John Coenen

De algemene ledenvergadering van CDA VAALS, heeft John Coenen (43) opnieuw gekozen tot lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Coenen is sinds 2006 actief binnen de Vaalser politiek en was achtereenvolgens Commissielid, Raadslid en Fractievoorzitter. Na het winnen van de verkiezingen in 2018, werd en is hij namens het CDA wethouder Fysiek Domein, met o.a. de portefeuilles ruimtelijke plannen, woningbouw, klimaat, en energietransitie. Onze nieuwe gekozen lijsttrekker, zal samen met het afdelingsbestuur aan de slag gaan, om de voorbereidingen te treffen voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022, zoals het opstellen van een (concept-) verkiezings-programma en het op- en samenstellen van de overige kandidatenlijst. Wij feliciteren John van harte met zijn verkiezing en wensen hem veel succes