Week 39 – Nieuwe secretaris CDA VAALS

Het bestuur van afdeling CDA VAALS heeft een nieuwe secretaris, de heer Jo van der Meij.

De vorige secretaris, Hans Deckers, is met ingang van 1 september gaan studeren in Rotterdam. Zijn verhuizing uit de gemeente Vaals betekent ook dat zijn functie binnen het bestuur van de afdeling CDA VAALS eindigt.

De nieuwe secretaris, Jo van der Meij, is beslist geen onbekende in Vaals en heeft zijn sporen in het politieke werkveld van Vaals ruim verdiend. Hij is eerder raadslid en wethouder geweest en is nog steeds intensief betrokken bij het wel en wee van de gemeente Vaals. Jo van der Meij vervult als vrijwilliger meerdere bestuurlijke functies bij verenigingen en instellingen. Binnen het bestuur van CDA VAALS gaat hij nu aan de slag als secretaris. De nieuwe secretaris is bereikbaar via: jovandermeij@cdavaals.nl

CDA VAALS wenst Jo van der Meij veel succes met zijn nieuwe functie.

Lambert Jaegers – Afdelingsvoorzitter CDA VAALS