Week 34 – Afscheid secretaris Hans Deckers – Persbericht

CDA-VAALS neemt afscheid van secretaris Hans Deckers

Het bestuur van afdeling CDA-Vaals heeft afscheid genomen van de secretaris Hans Deckers. Na het behalen van zijn bachelor diploma ‘Economics and Business Economics’ aan de Maastricht University gaat Hans onze gemeente verlaten. Hans gaat voor zijn masterstudie ‘Finance and Investment’ verhuizen om te studeren aan de Erasmus University Rotterdam. Voor hem een logische stap in zijn persoonlijke ontwikkeling.

Naast zijn studie is Hans ook, als Business Analyst, aan de slag bij Aeternus in Venlo. Bij dat bedrijf werkt hij bij Corporate Finance aan taken rondom fusies en overnames van bedrijven.

Zowel de verhuizing als ook zijn studie en werkzaamheden maken het helaas onmogelijk dat hij als secretaris actief blijft bij de afdeling CDA-Vaals.

Hans (22) was 6 jaren actief binnen CDA-Vaals. Als jonge Lemierser jongen had hij al vroeg belangstelling voor het besturen van de gemeente Vaals. Hij was toen al betrokken bij de plannen voor onze gemeenschappen en voor de leefomgeving. Als secretaris was hij nauw betrokken bij het reilen en zeilen van CDA-Vaals.

Met het vertrek van Hans naar Rotterdam verliest het CDA-Vaals een jonge man die in meerdere opzichten nog veel had kunnen betekenen voor CDA-Vaals. Het bestuur en de fractie hebben op gepaste wijze afscheid genomen van Hans. Bij die gelegenheid ontving hij een presentje dat hem nog vele jaren kan herinneren aan Vaals, Vijlen en zeker ook aan Lemiers.

CDA-VAALS wenst Hans Deckers veel succes met zijn studie in Rotterdam. Wellicht dat we hem over enkele jaren toch weer in onze gemeente mogen begroeten.