Week 15 – Wegen afgesloten

Afgelopen zondag heeft gemeente Vaals, onder leiding van wethouder Coenen, éénzijdig een einde gemaakt aan de bizarre explosie van verkeersoverlast in ons buitengebied. Doordat de meeste mensen zich netjes hielden aan de oproep van het Kabinet om thuis te blijven, was er voor een deel van de bevolking een mogelijkheid ontstaan om misbruik te maken van deze situatie. Met belachelijke snelheden werd m.n. de Epenerbaan als racecircuit door motoren gebruikt. Onze inwoners werden door dit asociale gedrag dubbel gepakt: Ze gaven gehoor aan de oproep van het kabinet én krijgen daarvoor enorme geluidsoverlast terug. CDA VAALS staat als één man achter onze wethouder en wij pleiten voor een integrale aanpak van de overlast in het Heuvelland. Uiteraard was dit een exces, maar de klachten over geluidsoverlast krijgen wij elk jaar vanaf grofweg april, tot september…wanneer de zogenaamde dagrecreanten uit m.n. “Parkstad” zich in ONS Heuvelland komen uitleven zonder zich druk te maken over de inwoners van het Heuvelland. Dit moet stoppen!