Week 4 – Openbaar Vervoer

OV CDA Vaals Vijlen John Coenen

CDA VAALS is de LOKALE afdeling van een landelijke partij! In tegenstelling tot de meeste gewone lokale partijen, heeft CDA VAALS wél directe en regelrechte verbindingen met politici en
bestuurders in het gehele land en de provincie. En dat heeft ook voordelen: Zoals u wellicht vernomen heeft, zullen, zoals het er voorlopig naar uitziet, per 2016 diverse dorpen en kernen in Provincie Limburg verstoken blijven van “Regulier” Openbaar Vervoer. Ook gemeente Vaals zal hierdoor getroffen worden, met name Vijlen. CDA VAALS is op zoek naar serieuze oplossingen, maar ook naar de daadwerkelijke vraag naar en behoefte aan Openbaar Vervoer.

Op DINSDAG 4 FEBRUARI wordt, om 19.30 uur te Eys door het “CDA-HEUVELLAND” een
BIJEENKOMST georganiseerd, waarbij u een toelichting krijgt van de Provincie en in discussie kunt gaan met de Provincie (Gedeputeerde) over de impact van deze beleidswijziging/concessie. Maar veel belangrijker, U kunt zelf ook meedenken en ideeën en/of oplossing opperen, waardoor ons Heuvelland en gemeente Vaals ook in de toekomst van fatsoenlijk en toegankelijk Openbaar Vervoer blijft voorzien. Bent u geïnteresseerd en wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst, dan kunt u dit aangeven bij onze Fractievoorzitter John Coenen: johncoenen@cdavaals.nl of telefonisch via 043- 3061789.

CDA VAALS werkt voor en SAMEN met U, in het verleden, het heden en in de toekomst!